Inspiration

Tillbaka till rutiner!

Tips för att kicka igång höstens träningsrutiner!

Nu har vi chansen att ta tag i våra träningsrutiner. Byta ut sommarens utomhusträningen mot energigivande träning inne på våra gym och bad. Packa inneskorna och vattenflaskan, eller badkläderna och handduken och bege sig till ditt närmsta anläggning. Så drar vi igång dina träningsrutiner tillsammans!

4 tips för en hållbar träningsrutin

Efter sommaren kan det vara svårt att hitta tillbaka till träningsrutinerna. Men vi vet alla hur bra vi mår när vi är aktiva och tar hand om oss själva. Om du behöver lite hjälp att komma igång igen, har vi här fyra enkla tips som kan göra det lättare att få in träningen i vardagen på ett hållbart sätt.
 

1. Börja smått och bygg upp gradvis

När du startar om med träningen, sätt små och realistiska mål för att inte tappa motivationen. Det är bättre att börja med två  pass i veckan och bygga upp antal pass gradvis. Att nå små mål ger en härlig känsla av framsteg och gör det lättare att hålla i träningen långsiktigt.

2. Planera din träning

Planera in träningen precis som vilket annat möte som helst. Blockera tid i din kalender för dina träningspass och håll dig till den planen. När träningen är planerad blir det enklare att prioritera den och låta den bli en naturlig del av din vardag.

3. Träna tillsammans

Att träna med en vän eller delta i gruppträning kan ge en extra motivationsboost. Det är både roligare och lättare att hålla sig till sina rutiner när man har någon att träna tillsammans med. Dessutom är det svårare att hoppa över pass när någon väntar på dig. Testa våra gruppträningspass för extra pepp!

4. Använd Actic-appen

Om du har svårt att komma på vad du ska göra på gymmet, finns hjälp att få i vår app. I Actic-appen hittar du massor av färdiga träningspass för alla behov och nivåer. Slå på ett pass och låt oss guida dig genom en effektiv och inspirerande träningsstund.
Ladda ner appen här:
 

Dags att komma igång

Det viktigaste är att börja enkelt och skapa rutiner som fungerar för dig. Vi finns här för att stötta dig på vägen och ser fram emot att hjälpa dig må bra. Boka in dina pass i appen och låt oss tillsammans göra träningen till en del av din vardag. Vi ses! 💪
 

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss