Inspiration

LES MILLS lansering!

Nu har vi LES MILLS på våra anläggningar!

Vi är stolta över att kunna erbjuda LES MILLS-klasser på våra anläggningar, vilket innebär att vi tillhandahåller några av de mest populära och effektiva gruppträningsprogrammen i världen.

Vad är LESMILLS?

LESMILLS är en global ledare inom gruppträning som erbjuder en rad olika träningsprogram som är noggrant utformade för att maximera resultaten och skapa en rolig och engagerande träningsupplevelse. LESMILLS-konceptet startades i Nya Zeeland och har sedan dess spridit sig över hela världen. Alla LESMILLS-klasser är baserade på vetenskaplig forskning och koreograferade till motiverande musik, vilket gör att varje träningstillfälle blir både roligt och effektivt.
 

Några av våra LESMILLS-klasser

Hos oss kan du delta i en rad olika LESMILLS-klasser som är anpassade för olika behov och träningsnivåer.
Några av de mest populära klasserna:
  • BodyPump: En styrketräningsklass med skivstång som fokuserar på att stärka hela kroppen. Här använder du lätta vikter med många repetitioner för att utmana musklerna och förbättra uthålligheten.
  • BodyCombat: En högintensiv konditionsklass inspirerad av kampsport, där du får chansen att slå och sparka dig igenom en tuff men rolig träning. Klassen förbättrar din styrka, uthållighet och koordination.
  • BodyBalance: En kombination av yoga, tai chi och pilates som syftar till att förbättra flexibilitet, balans och core-styrka. Denna klass är perfekt för att sträcka ut och stärka kroppen samtidigt som den lugnar sinnet.
  • RPM: En cykelklass inomhus där du cyklar till rytmen av motiverande musik och tränar upp din kondition och uthållighet. Detta är en perfekt klass för dig som vill ha en intensiv träningsupplevelse och bränna kalorier på ett effektivt sätt.
Se alla våra gruppträningspass här!

Hitta gym Bli medlem
Varukorg
Provträna
Kontakta oss Kontakta oss